torsdag 18 oktober 2007

Snygga armar

Missat Onsdag open? Tid och plats: Onsagar kl 16-20 på Gamla Tingshuset i Östersund. Där finns öppen scen och gott fika på Café Tingshuset, fullt utrustad replokal, Idélabbet där du kan bolla idéer om arrangörsskap, Mediaverkstan med bl.a. fotolabb, Projekt1 där det t.ex. ges möjlighet att spela in en raplåt eller göra afficher, och så finns där ju LÄNSKULTURENS KAOS-VERKSAMHETER!
Ojämna veckor innebär det film och konst, i höst exklusivt för tjejer, och jämna veckor är det SLÖJD SOM GÄLLER! Hurra! Vi sitter längst in på översta våningen, och höstens tema är ARMAR. Kom förbi och banka eller sy snygga armband och sticka pulsvärmare, eller låt de matarial som erbjuds inspirera dig till något helt annat.
Materialen är plåt och metalltråd, nitar, pärlor, paljetter, knappar, spetsband, ylletyger och massa mysigt garn! helt gratis är det, och öppet från 16.00 och fram till 20.00 alltså.
såhär såg det ut i onsdags:
Nästa gång blir den 14 november. OBS!! Vecka 44 hoppar vi alltså över.
Varför? jo, för att då har vi något annat på lut:
Öppen verkstad
Testa något nytt på höstlovet. Kom och fixa en film - nita armband av en plåtburk - tryck på papper och textil - tagga på trä och tyg - animera en ananas. Måndag 29 oktober- onsdag 31 oktober Drop-in mellan kl.10.00 - 16.00. Gratis! Från 13 år!
Plats: Svarta lådan, Folkets Hus
Ort: Östersund
Arrangör: Länskulturen / KAOS
Missa EJ, det kommer bli toppen!
2 kommentarer:

maja sa...

Det där låter ju jätte kul!
Känner några som var på onsdag open och slöjdade och dom tyckte det var vädligt roligt :)

Ante sa...

Jag var där, det var SKIT skoj!