måndag 15 augusti 2011

Slöjdläger för vuxna!

Visa mig
inbjuder till slöjdläger för vuxna i Skärvången, 9–11 september 2011

I en vacker och inspirerande miljö kommer den spännande och mångsidige slöjdaren Anders Wännström att hålla en kurs i att göra pinnkorgar.
Det blir en härlig upplevelse för alla sinnen! Slöjdande varvas med trevliga diskussioner, en stor kopp te och varför inte en sång? Vi bor på en stor gård och äter mat tillsammans. En speciell njutning för gommen blir getosten från Skärvångens bymejeri. Plats: På en stor släktgård i Skärvången.
Tid: Fredagen den 9:e. Drop in efter 19.00, till söndag den 11:e. Vi håller på fram till eftermiddagen. Kursen startar lördag morgon.
Transport: Ingen gemensam transport ordnas.
Mat: Till luncherna har vi pajknytis. Laga din favoritpaj och ta med. (meddela Malin om det är mat- eller efterrättspaj). Övrig mat ingår i lägerkostnaden. Lördag middag lagar vi tillsammans. Ta med egen dryck, måltidsdryck finns.
Sova: Ta med sänglinne, ev. egen säng/liggunderlag o sovsäck, 12 sängar finns.
Ta med: En bra kniv, syl, skruvdragare (behövs totalt 2–3 st). Kläder för ute- och innebruk, det du vill slöjda med om du inte går kurs, fiol, mungiga eller något annat som kan roa dina polare.
Lägerkostnad: 250 kr för lägret, sätts in på Visa migs:s bg. 5940-7106.
(Har du betalat medlemsavgiften? Redan medlem i SHR behöver inte bli medlem i Visa mig också)
Materialkostnad kurs: 200 kr för material. Betalas kontant till Anders.
Anmälan: malin.wol@gmail.com (070-539 02 06). Anmälan är bindande. (Maxantal deltagare 15 st). Sista anmälningsdag 28/8.
Arrangemanget är ett samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

1 kommentar:

Lev Vackert sa...

Ute i god tid!!! Under december månad (ja alla adventshelger) kommer vi att i HELA LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD, vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!! Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt! Vi tar 250 kr per dag oavsett hur många dagar man vill vara med. Halva priset för den som vill stå ute. KRAM www.levvackert.se el www.levvackert.blogspot.com