onsdag 17 februari 2010

Ledig tjänst att söka!

Hemslöjdens kursgård - Sätergläntan söker utbildningsansvarig för trä och smide!!

Vill du vara med och leda och utveckla utbildningarna i trä och smide?

Läsårsutbildningarna har funnits i drygt tio år, nu gör vi en omorganisation och söker en gemensam utbildningsansvarig på heltid som ska organisera, administrera och undervisa. Du ska ha allmänna kunskaper i de ämnen som ingår i utbildningarna och vara specialiserad i något, det kan vara inom trä, smide eller annat ämne. Du ska vara intresserad av den folkliga slöjden och hantverket, men även den nutida formen. Du ska ha utbildning och/eller erfarenhet från administrativa arbetsuppgifter och tycka det är roligt att utveckla och driva.

Du kommer att ha ett övergripande ansvar för bl a schemaläggning och samordning av undervisning i gemensamma ämnen, kontakter med studenter, planera studieresor och projekt inom och mellan utbildningarna. Förutom din undervisning finns även gästlärare och föreläsare. Kontakter och information till olika avdelningar på Sätergläntan är viktigt, liksom till gästlärare och föreläsare. Du kommer även att ha ett ansvar för lokaler, utrustning och material.

Lärarna är en av våra viktigaste resurser, vill du vara en av dem?Läs mer om utbildningarna, www.saterglantan.se

Ring oss gärna så berättar vi mer, rektor Karin Holmberg 0247-645 70, Beth Moen (lärare i trä) 073- 40 38 123 och Mattias Helje (lärare i smide) 070-21 58 041.

Välkommen med din ansökan, med cv och löneanspråk, senast den 12 mars. Skicka ansökan till karin.holmberg@saterglantan.se eller Karin Holmberg, Sätergläntan, Hemslöjdens gård, Knippbodarna 119, 793 41 Insjön.

1 kommentar:

Anonym sa...

lart mycket